Kristály Szépségház Dorog

+36 (33) 441-011   +36 (20) 9670 511   2510 Dorog, István király u. 8

Alakformálás

Hypoxi Trainer

A Hypoxi trainer nem divat, hanem nagyszerű találmány (Dr. Norbert Egger osztrák tudós fejlesztette ki), ami a női test felépítésére alapozott, és sportolással egybekötött (cellulit) vákuumterápia. A Hypoxi edzés sokkal több, háromszor hatékonyabb egy cardio, vagy aerobik edzésnél.

Ezért jól bevethető kúra a fogyni vágyó és cellulittól szabadulni akaró hölgyeknél. A Hypoxi trainer gép Dr. Norbert Egger úr tökéletes alkotása, nála a női problémák meghallgatásra és orvosolásra találtak, komolyan vette a nők életét megkeserítő gondokat.

Részletek és árak

Flabélos

Singapuri orvos csoport fejlesztette ki a FLABéLOS vibrációs tréninget ASTRONAUTÁKNAK, hogy ne épüljön le az izomzatuk, és csontritkulás se következzen be náluk az űrben töltött idő alatt, ami a leépült izomzat egyenes következménye lenne, mert ha nincs izommunka , akkor nincs izompumpa, ami a csontokat “masszírozná”, ezáltal oxigén ellátottságát biztosítaná és leépülését megakadályozná. Az esetleges leépülést tovább vetítve, minden esetben csökken a fizikai teljesítő-terhelhető képesség, ezáltal romlik az életminőség és lelkünk is romokban hever ilyenkor. A FLABéLOS testvibrációs készülék rendkívül sokoldalú, a rehabilitációtól a fogyásig nagyon sok mindenre alkalmazható. FLABéLOS használatával, csökken a ZSÍRUNK, növekszik az IZMUNK, javul a KEDVÜNK! “Boldogság-Egészség-Szépség kézben járnak!”

Részletek és árak