Kristály Szépségház Dorog

+36 (33) 441-011   +36 (20) 9670 511   2510 Dorog, István király u. 8

Szolárium

A szolárium azonban nem csak a szép bőrszín eléréséhez használható. A meleg környezet, s az UV fény számtalan problémára megoldást nyújthat, s manapság megbízható körülmények között már az orvostudomány is kúraszerűen alkalmazza, ha nem áll fenn egyetlen ellenjavallat sem. Az UV fény fokozza a D-vitamin termelődést, s enyhíti az ekcéma és pikkelysömör tüneteit is, a meleg környezet pedig enyhíti az ízületi problémákat, így néhány valóban szükséges esetben a szolárium megoldást jelenthet.

Tippek

Szolárium használat előtt mindenképpen távolítsuk el a sminket!

A bőrradír használatával eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket, így az ezt követő mesterséges napozás során a bőr egyenletesebben barnul.

Mindig fokozatosan növeljük a szoláriumban töltött idő hosszát, így elkerülhető a leégés (kezdjük 5 perccel, majd emeljük 10 végül 15 percre a szoláriumban töltött időt)! Szolárium használat után célszerű hidratáló krémet használni, mely megelőzi a bőr kiszáradását!

Szoláriumozás alatt mindig csukva kell tartani a szemet ?ehelyett védőszemüveg is használható-, mert az erős fénysugár károsíthatja a látást, s akár szürkehályogot is okozhat.

Szoláriumozás alatt nem célszerű kozmetikumokat használni (kivéve ha bőrünket napvédő krémmel védenénk), ezek nem csak megakadályozzák a bőr egyenletes barnulását, de egyes esetekben bőrirritációt vagy hegesedést is okozhatnak!

Napfürdőzés előtt mindig el kell távolítani az ékszereket, melyek nem csak hátráltatják az egyenletes barnulást, de átmelegedés esetén megégethetik a bőrfelületet is.

 

A szoláriumozás bár megszüntetheti a téli napfénymentes idő okozta rosszkedvet, s a bőr vitamintermelésében is segítséget nyújthat, mégis a komoly kockázati tényezők elkerülésének érdekében nagyon fontos, hogy csak azok használják, akiknek valóban engedélyezett, s ők is csak a megengedett ideig és körülmények között.

     

Áraink

Az álló és fekvő szoláriumok árai megegyeznek

6 perc – 780 Ft

9 perc – 1 170 Ft

12 perc – 1 560Ft

15 perc – 1 950Ft

18 perc-  2 340 Ft

21 perc – 2 730 Ft

Bérlet

60 perces  5 940 Ft

90 perces 8 450 Ft

120 perce 10 670Ft